maanantai 26. lokakuuta 2015

Maanantai -blues

Miten maanantai voi tuntua maanantailta vapaallakin? Herääminen ei kiinnostanut. Aamukahvi ei riittänyt. Kun yritin suunnitella päivän ohjelmaa, ahdisti. Aamupalan syöminen oli, jos mahdollista, entistä haasteellisempaa. Istuin lenkkivaatteet päälle noin tunnin, koska uloslähteminen tylsältä. Salillekaan ei viitsinyt lähteä. Siellä tulee hiki.

Jollain ihmeen keinolla pääsin ovesta ulos. Mukanani ollut liian täysi ja liian pitkään sisällä ollut biojätepussi vuosi päälleni. Pikainen puhdistus ja takaisin ulos. Pihalla otin askeleen vasemmalle ja oikealle. Missä huvittaisi hölkkäillä? Kaikkialla tuuleekin. Onneksi päätös oli kuitenkin nopea. Suuntasin läheiseen puistoon ja sain vaivoin hölkkäiltyä puoli tuntia.

Muistiin: juoksukertoja on siis lisättävä. 

Lenkin jälkeen oli tarkoitus harjoittaa raivokasta kodinhuoltoa. Syötyäni kuitenkin ajauduin sohvalle. Tähänkö jäin? Pitäisikö kuitenkin vielä tänään keräillä voimia? Viikonlopun hurjastelut (torstaina ja lauantaina myöhäiset illat keikkojen takia ja sunnuntaina aikainen herätys metsään) painavat vielä vähän vanhan elimistöä.

Uusimman Silta -jakson jälkeen elämä näyttää ehkä toisenlaiselta.

Mukavaa maanantaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti