keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Edellisen viikon treeni- ja pahekatsaus

Viime viikolla oli valmennusohjelman toinen viikko. Onhan se aikamoista yhtäkkiä yrittää neljää salitreeniä + paria lenkkiä viikkoon, kun aiemmin liikuntasuoritukset ovat jääneet viikossa yhteen viiva kolmeen. Selviydyinpä kuitenkin.

Maanantai: Sauvakävely 40 min
Tiistai: Ylävartalotreeni
Keskiviikko: Alavartalotreeni
Torstai: Ylävartalotreeni (baarissa ja Amorphiksen keikalla illalla)
Perjantai: krapula
Launtai: Ylävartalotreeni (baarissa ja Asan keikalla illalla)
Sunnuntai: Patikointi 3h

Tältä näytti viikkoni paheineen. Niin. Ei, minusta ei ole tulossa tiukkaa fitnessmuijaa. Minä tarvitsen välillä krapulankin. Ja huomio; baarissakäynti ei aina tuota krapulaa. Ollaan ylpeitä siitäkin! Tämän viikon paheisiini taisi kuulua oluen lisäksi myös x-määrä karkkia sekä leivonnaisia. Ja mitenkähän mahtoi olla, kävinköhän anastamassa limsaa ja sipsiäkin pikkusiskon kätköistä?

Treeneistä sen verran, että kun ei ole aiemmin tehnyt kunnon voimatreeniä, on sopivan painon löytäminen hankalaa. Ja kun kärsimätön luonteeni ei jaksa kauaa säätää niiden kanssa, niin sitä mennään sillä mikä ensimmäisenä tai toisena käteen osuu. Jäi siis vähän epäilyttämään näiden kahden viikon tehot, tarkoituksena kun nimenomaan oli tehdä raskailla painoilla. Vaikka myönnettävä on, että opinnäytetyön ja vapaa-ajan riekkumisten päälle tuo viikko tuntui elimistössä. Seuraavana maanantaina ja vielä tiistainakin yritin liimautua sohvaan.

P.s. Tällä viikolla en taipunut joogaan lainkaan, kuvittelin sen olevan hyvä päätös patikointipäivälle, mutta olinkin liian puhki sen jälkeen.

Katsotaan, kuinka tämän viikon kanssa käy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti